Джерело фото: ©Fotolia

Німецьке енергетичне агентство (dena) проводить в рамках проекту «Німецько-Українські енергоефективні будинки» дводенний семінар-практикум на тему «Проектування енергетичної санації типових житлових будинків». Семінар відбудеться 30 - 31-го травня 2018 року в м. Київ в готелі «Братислава» (вул. Андрія Малишка, 1).

В ході семінару учасники зможуть:

  • з перших рук отримати корисну професійну інформацію про енергетичну санацію і модернізацію типових багатоквартирних житлових будинків 1960-1995 рр. будівництва;
  • ознайомитися з німецьким ноу-хау, а також інноваційними і оптимізованими підходами до енергозбереження і санації;
  • вивчити досвід українських проектувальників із застосування запропонованих технологій і підходів в місцевих умовах;
  • поставити власні запитання безпосередньо експертам проекту «Німецько-Українські енергоефективні будинки» і технологам провідних німецьких виробників під час індивідуальних консультацій.

З детальною програмою заходу можна ознайомитися тут.

До участі в семінарі запрошені проектувальники, архітектори, а також інженери з технічного обладнання будівель. Захід вимагає попередньої реєстрації ел. поштою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. до 22 травня 2018 року з зазначенням опції участі:

  • участь тільки в 1-му дні семінару, 30 травня;
  • участь тільки в 2-му дні семінару, 31 травня;
  • участь в обох днями семінару.

Проект «Німецько-Українські енергоефективні будинки» реалізується за підтримки Міністерства економіки та енергетики Німеччини і передбачає супровід проектування і реалізації енергетичної санації типових багатоквартирних будинків в різних регіонах України. Для всіх учасників будинків підготовлені концепції санації, які розроблялися в Німеччині на підставі вихідних даних, зібраних в Україні, і служать підставою для проектування. На семінарі будуть розглянуті конкретні прийоми виконання закладених в концепціях технічних рішень.